3x Borgentown - město hrůzy 1 - Hall, Andrew (Viking, 2012)
Tři hororové příběhy středoškoláků z městečka Borgentown. Kdo – nebo co – je vraždí? Ďáblice: Laura Smithová se přistěhuje do Borgentownu a stane se členkou dívčího spiritistického klubu. Jak se však brzy přesvědčí, lákavé tajemno nespočívá v pouhém „vyvolávání duchů“, nýbrž v něčem daleko děsivějším, co s sebou přináší násilnou smrt. Zdá se, že její nové kamarádky to příliš nevzrušuje, neboť věří v jiný, záhrobní život. Aby ho dosáhly, chtějí se spojit s duchem prokletého čaroděje Treviota, který je prý synem samotného ďábla! A ten si za svou „nevěstu“ vybírá právě Lauru. Umírá první nevinná oběť, záhy jí následuje druhá a Laura už ví, že nejde o dílo nečistých sil, nýbrž že vražedkyní je jedna z nich. Ale která a proč? Snaží se na to přijít pomocí Bruceho, který je přímým Treviotovým potomkem. Jenomže řetěz smrtí nekončí a Lauřina hrůzyplná svatební noc nadchází… Semeno zla: Nekonečná řada obětí – to je důsledek invaze mimozemských bytostí, které se usadily nedaleko Borgentownu. Inteligentní a kruté rostliny potřebují ke svému dalšímu rozmnožování lidská těla a berou si je bez jakýchkoliv skrupulí. Pamelina sestra, její vysněný idol i další kamarádi se postupně stávají nadlidskými zrůdami, které nemilosrdně zabíjejí ve službách vetřelců z cizí planety. Vypadá to, že Pamela a Viktor, její věčný ctitel, nemají sebemenší šanci. Na každém kroku, v každém dni a v každé noci na ně číhá hrůzyplná smrt…   Africký démon: Dvě vzácné africké sošky v sobě skrývají neuvěřitelně silnou a nebezpečnou moc. Poté, co Barbara Longová jednu z nich dostane darem, stávají se jí i jejím přátelům děsivé věci. Barbara se pokouší vzdorovat neznámé síle pomocí bílé magie, ale marně, a navíc – sošky chtějí získat lidé, kteří neváhají vraždit. Představují pro Barbaru smrtelné nebezpečí, jenomže pomsta démona Kulungy a hadího krále Gombaly je ještě strašnější než obyčejná smrt…