Polévky ze Svatojánu - Francová, Eva, 1968- (Motto, 2019)
Recepty na přípravu zdraví prospěšných polévek ze zeleniny, luštěnin a obilovin, kterými lze nahradit hlavní jídlo. Ze sezónních surovin od jara do zimy.