Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia. - Sedláček, Stanislav (Edika, 2018)
Testy z matematiky pro žáky 5. tříd základních škol, kteří se připravují k přijímacím zkouškám na osmiletá gymnázia. Informace o podobě didaktických testů zadávaných v rámci jednotných přijímacích zkoušek v minulých letech. Testové úlohy k opakování učiva. Tři cvičné didaktické testy. Správné odpovědi v závěru knihy.