Králíček a past - Krolupperová, Daniela, 1969- (Společné čtení, 2019)
Příběh malého králíčka, který se poprvé bez rodičů vydá sám na procházku. Malého králíčka poprvé pustí maminka a tatínek samotného, aby se šel projít do lesa. Na své procházce najde velkou zavařovací sklenici. A protože je zvědavý, vleze až dovnitř, kde uvízne. Naštěstí je v lese mnoho zvířecích kamarádů, kteří mu přispěchají na pomoc.