Kouzelný herbář skřítka Bolhoje - Socha, Radomír, 1946- (Albatros, 2019)
Příhody ranhojiče Bolhoje a dalších lesních skřítků. Na závěr malý atlas léčivých rostlin. Skřítek Bolhoj umí léčit tělo i duši. Ostatní za ním chodí se svými trablemi i bolístky a on každému rád poradí. Když si neví rady, zalistuje ve svém kouzelném herbáři, který zdědil po předcích. A protože Bolhoj není lakomý, vybral pár rostlinek i pro čtenáře. Tak se každý může dozvědět na co která bylinka je nejlepší.