Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - Säfström, Maja, 1987- (Albatros, 2019)
Kniha se zajímavostmi ze světa zvířat s výběrem těch nejzajímavějších faktů. Obrázková knížka s 55 zvířaty na každé dvoustraně, u každé ilustrace živočicha je jedna až šest heslovitých informací, čím jsou právě tito živočichové výjimeční. Autorská kniha švédské architektky a ilustrátorky, která upoutá také černobílými kresbami a hezkým grafickým zpracováním.