Zákaz lásky, aneb, V slzách - Franková, Julie (Petrklíč, 2019)
Autorka shrnuje svůj životní příběh, kdy poznala nezájem rodičů, hledání lásky, prošla si tři manželství, domácí násilí a deprese, přesto se nevzdává...