Sága rodu Masaryků - Košťálová, Michaela, 1987- (Petrklíč, 2018)
Autorka se věnuje rodu Masaryků, a to zejména T.G. Masarykovi a jeho choti Charlottě Garrique Masarykové v kontextu pozadí jejich soukromého života, rodiny a vzpomínek pamětníků. Autorka představuje, kromě soukromého a částečně i profesně-politického života prezidenta osvoboditele a jeho chotě, také životní medailonky jejich dětí - Alice Masarykové, Herberta Masaryka, Jana Masaryka a Olgy Masarykové. Kniha je vystavěna na vzpomínkách členů rodiny, ale i jako svědectví Masarykových současníků ve spojitosti se zajímavostmi a jemnými historickými souvislostmi. Kniha obsahuje historické fotografie.