Tulipány a vysnívaní princovia - Kaiblingerová, Sonja
Sedela som tam meravá od šoku. Čo to malo byť? Chce ma vari niekto testovať? Tento večer, pukotajúci oheň, Jasperova ruka na mojom líci, všetko bolo takmer dokonale romantické. Stálo ma veľa síl, aby som proti tomu bojovala – hoci by sa môj rozum príliš rád znova prepol do pohotovostného režimu ako minule medzi mačičkovskými vankúšmi. No to sa už druhý raz nesmie stať, nech sú vyhliadky akokoľvek lákavé. Jasper je seriálová postava. Človek si predsa neplánuje budúcnosť so seriálovou postavou! Deborah navyše bozkávanie so seriálovými postavami striktne zakázala. Asi konečne nastal čas Deborah a Morgan dokázať, že som schopná zachovať si nadhľad. Po skončení poslednej časti seriálu Ashworth Park sa Abby nachádza v bezvýchodiskovej situácii. Nielenže sa beznádejne zabuchla do Jaspera – seriálovej postavy! –, ale zdá sa, že sa jej láska spriahla s darebákom DeWittom, ktorý je práve vo vrcholnej forme. Iba Abby dokáže prekaziť jeho ďalší zákerný plán. No kto v skutočnosti ťahá v Ashworth Parku za nitky? Dočkajú sa Abby a Jasper svojho happyendu?