Sovičkin denníček 2 - Elliott, Rebecca (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Evičkin život je skutočne HÚŽASNÝ! Pani učiteľka dnes sovičkám v škole rozprávala strašidelný príbeh, až sa všetci báli. A Evička cestou domov zbadala ducha! Nik jej však neverí, iba jej najlepšia kamarátka Lucka. Je Stromopilis strašidelné mesto? Naozaj to bol duch? Existuje len jediný spôsob, ako to zistiť. Evička a Lucka sa vydávajú na lov duchov!