Já, písničkář - potřetí - Klus, Tomáš, 1986- (CooBoo, 2019)
Kniha je pokračováním série zpěvníků Já, písničkář slavného českého představitele folkové a popové hudby Tomáše Kluse. Zpěvník obsahuje 32 písní, které jsou podloženy notovým zápisem melodické linky a kytarovými akordy. Přední český písničkář 21. století již potřetí zpracovává své písně do přehledného zpěvníku. V tomto vydání předkládá skladby ze svého pátého a šestého studiového alba - Anat život není (2015) a SpOlu (2018). U písní z novějšího alba je připojeno i krátké povídání o vzniku písně, čímž autor nabízí vhled nejenom do své hudební tvorby, ale i do svého celkového smýšlení a životní filozofie. Zpěvník je doplněn fotografiemi z koncertů a ilustracemi Ondřeje "Ondrash" Konupčíka.