Charlie, po čertech milý andílek - Papoušková, Mia (E-knihy jedou, 2019)
Jde opravdu o psa? Nebo o zhmotnění samotného ďábla, který má vykonat pomstu za všechny hříchy, spáchané blondýnou, co si ho pořídila? Kniha popisuje první dva roky Charlieho života. Pes se těší dobrému zdraví a má skvělou náladu. Blondýna mezitím zestárla o 10 let a zchudla o pár set tisíc, má zlomený palec na noze a troje antidepresiva.