Povoláním milenec - Javorská, Jana (E-knihy jedou, 2019)
Jedno pořekadlo říká: „S muži je to těžké, ale bez nich ještě těžší.“ Další autorčina kniha nabitá erotickým napětím. Dalo by se říci, že je volným pokračováním již vydané a velmi úspěšné sbírky Naostro. Hlavním hrdinou je vždy muž, ať už pohledný, milý, chápající nebo dokonalý mizera, pokaždé příběhy detailně vykreslují intimní zážitky dvou lidí. Zkrátka sex, sex a zase jenom sex.