Pravda mezi nebem a zemí - Zeman, Roman (Treybel s.r.o., 2019)
Kniha Pravda mezi nebem a zemí pojednává o poutavém příběhu chlapce, který po smrti své matky začne vidět více než ostatní lidé. Kniha nutí každého čtenáře přemýšlet o pravém smyslu života. Mladý hrdina poodhrne roušku tajemství přírody a dokáže vědomě komunikovat s jejími výkonnými silami, které dnešní obyvatelé planety zařadili do bájí a pověstí. Jeho životní cesta je lemována pomocníky, jež ho postupně přivedou k myšlence o samočinně působících zákonech vesmíru.    Je mu otevřena i část podvědomí, umožňující procházet některými ze svých minulých životů. Ty ho zavedly až k těm nejpodstatnějším kapitolám duchovního vývoje lidstva. Od té chvíle už nemá nejmenších pochyb o dokonalém nastavení díla Stvoření. Je mu dokonce umožněno zřít nejvyšší nehmotné sféry všehomíra, porozumět mystériu Svatého Grálu a pochopit i svůj pozemský úkol, který si pro tuto inkarnaci sám zvolil. Spolu s ním je mu odhaleno i tajemství organizace, jejíž počátky sahají až ke kořenům člověka a jeho pobytu na modré planetě. Tito jedinci mají odlišný duchovní pohled na svět, Jejich Bohem světla je Lucifer a konečným cílem této mocné skupiny je nastolení jednosvětové vlády a nového světového řádu. Kdyby se jim temný plán zdařil, naplní se i Janovo biblické proroctví o čísle šelmy.   Mladý hrdina správně chápe, že tito lidé budou schopni udělat cokoliv, jen aby mu v jeho světlém poslání zabránili. On ale ví, jak fungují samočinné zákonitosti universa, a z toho důvodu nemá strach pustit se do boje s „větrnými mlýny". Avšak řád Svobodných zednářů a Iluminátů si svůj ďábelský plán velmi pečlivě střeží...