Legie plamenů - Ryan, Anthony, 1970- (Host, 2019)
Pokračování napínavého fantasy románu, v němž dračí krev propůjčuje výjimečné schopnosti Krvožehnaným a kde probuzení bílého dragga může znamenat konec lidstva. Lizan se vydává do města, které nyní funguje jako vězení pro zločince Korvantské říše a snaží se najít Šíleného mechanika, jenž by jí mohl pomoci v boji proti bílému draggovi. Claydon Torcreek, který neúmyslně tohoto dragga probudil, se společně s Corrickem Hilemorem vydává na daleký jih kvůli vizi, která se mu zjevila po vypití draggovy krve. Oba doufají, že se jim v ledových jižních mořích podaří objevit starověké tajemství, které jim a jejich spojencům poskytne alespoň nějakou šanci v boji proti bílému draggovi. Podaří se hrdinům dosáhnout jejich cílů, nebo je vše ztraceno a celý svět bude spálen na popel?