Nová matematika v kostce pro SŠ - Sixtová, Helena (V kostce (Fragment), 2019)
Publikace přináší přehled středoškolské matematiky stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim. Slouží k seznámení i připomenutí učiva v rozsahu přípravy ke státní maturitní zkoušce s nadstavbou podle RVP gymnázií, doplněného navíc o kapitolu Diferenciální a integrální počet. Publikace obsahuje teorii včetně grafů a obrázků, řešené typové příklady a úlohy k procvičení včetně klíče. Nakladatelská anotace. Kráceno.