Dračí oko - Chadda, Sarwat (Spirit animals. Soumrak strážců, 2019)
Pokračování fantasy série ze světa zvířecích strážců, celému Erdasu hrozí katastrofální povodeň. Conora, Abeke, Mej-lin a Rolana zajali nemilosrdní Přísežníci. Měli by stanout před soudem, místo toho jsou však tajně dopraveni do odlehlého paláce. Tam zjišťují, že spiknutí proti nim je hlubší a hrozivější, než si kdokoli uvědomoval. Někdo manipuloval s vůdci Erdasu i Zelenopláštníků, aby objevil mocnou relikvii s potenciálem seslat povodeň na celý svět. Nakladatelská anotace. Kráceno.