Zakázaná príťažlivosť - Ježovičová, Kristína (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Obľúbená autorka ženských románov je späť v najlepšej forme! Jana úspešne odpromovala a druhého septembra nastupuje do svojho prvého zamestnania ako pani učiteľka. Ešte predtým ju však kamošky zavolajú na disku, poriadne si pred začiatkom školského roka vyraziť z kopýtka. A tam jej zamotá hlavu chutný Johny. Chalanisko, s ktorým by už dávno bola v posteli, keby... keby sa proti nej všetci bohovia nevzbúrili a nepotrebovali niečo súrne vyriešiť. A keď začne školský rok, ďakuje bohom, že v tej posteli neskončili, lebo Johny drie lavice v maturitnom ročníku. Jana by mu rada dala zbohom, ale keď ho stretáva každý deň na školských chodbách... na tých niekoľko vášnivých bozkov a horúcich dotykov sa nedá len tak zabudnúť. A Johny jej to svojím správaním vôbec neuľahčuje. Dokáže mu odolať a ustrážiť si aspoň prvý rok povesť prísnej pani učiteľky?