Stříbrné perutě. - Bold, Emily, 1980- (CPress, 2019)
Vrcholí neuvěřitelné dobrodružství Thorn, která se z normální dívky proměnila v mocnou polobytost a zařadila se tak mezi okřídlené tvory žijící mezi lidmi v Londýně. Thorn se stala bytostí stojící mezi dvěma světy a v obou jí nyní hrozí velké nebezpečí. Na lov Thorn a jejích ohnivě rudých perutí vyrazil náčelník klanu a s ním i jeho syn Lucien, kterému zlomila srdce. Thorn hledá sílu a rovnováhu v pověstmi opředeném mystickém Glastonbury.