Kryštof Kolumbus : objevení Nového světa = Cristóbal Colón : el descubrimiento del Nuevo mundo - Jirásková, Eliška (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2019)
V této knize máte možnost přečíst si o životě a o cestách mořeplavce Kryštofa Kolumba ve španělštině. Nemusíte se však obávat, že byste textu neporozuměli. Je napsaný zjednodušenou španělštinou tak, aby vyhovoval potřebám začínajícího čtenáře. Na každé stránce navíc naleznete český zrcadlový překlad a na webu si můžete stáhnout audionahrávku, na které příběh vypráví rodilý mluvčí. Cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Nakladatelská anotace.