Motýliky - Prvá láska - Osemanová, Alice (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Dvaja chalani. Jedna lovestory. Charlie a Nick chodia na tú istú školu, ale doteraz sa ich cesty nikdy neskrížili. Až do dňa, keď ich posadia vedľa seba na triednických hodinách. Charlie je jediný vyoutovaný gej na škole. Nick je zasa hviezda školského rugbyového tímu. Chalani sú totálne rozdielni, ale čoskoro sa z nich stanú dobrí kamoši. Charlie pomaly zisťuje, že k Nickovi cíti niečo viac... aj keď vie, že nemá šancu. Láska však chodí po nečakaných chodníčkoch a Nick zisťuje, že Charlie ho zaujíma oveľa viac, ako by si kedy myslel.