Kdo po Žižkovi? : životní příběh Prokopa Holého řečeného Veliký : kapitola z dějin husitských válek - Bauer, Jan, 1945- (Český čas, 2019)
Životní osudy i doba významného husitského vojevůdce a kněze Prokopa Holého. Práce popisuje Prokopův původ, mládí, studijní léta a kazatelskou činnost. Důležitá pozornost je zde věnována jeho působení v úloze husitského vojevůdce, válečnému umění tehdejší doby a politické situaci v českých zemích během 20. a 30. let 15. století. Autor popisuje rovněž účast Prokopa Holého na koncilu v Basileji v roce 1433 a průběh bitvy u Lipan, během které tento politik padl.