Listy, ktoré nikto nečítal - Grey, Iona (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Dve doby, dva príbehy a jeden list, ktorý všetko spája... Píše sa rok 1943 a vo vojnou zmietanom Londýne sa stretávajú dvaja mladí ľudia: nešťastne vydatá Stella a pilot amerického letectva Dan. V časoch, kedy si nikto nie je istý tým, čo bude zajtra, sa do seba bezhlavo zamilujú. Lenže chvíle, keď spolu môžu byť šťastní, trvajú veľmi krátko. Dan odchádza bojovať, ale sľubuje, že sa po Stellu po vojne vráti. O sedemdesiat rokov neskôr Dan vhadzuje do schránky posledný list. Jeden z mnohých, ktorý poslal Stelle a na ktoré mu nikdy neodpovedala. Otvára ho však Jess, mladé dievča, ktoré v opustenom dome hľadá úkryt pred svojím násilníckym priateľom. Keď si prečíta Danove nádherné listy, rozhodne sa, že sa pokúsi jeho stratenú lásku nájsť...