Příručka pro nezkušené spisovatele - Daynes, Katie (Fragment, 2019)
Základní informace a stručné návody pro děti, které se chtějí věnovat tvůrčímu psaní nebo třeba jen napsat referát či životopis bez zbytečných chyb. Máš touhu psát příběhy, blogy, články, divadelní hry nebo dokonce básně? Tato příručka tě provede celým procesem psaní - od počátečních nápadů přes vytváření struktury příběhu až po rady, jak správně pracovat s gramatikou a slovní zásobou. Získáš tipy, na co si dávat pozor a jakým nešvarům se vyhýbat. Nechybí seznamy slov charakteristických pro jednotlivé žánry a ukázky spisovatelských technik slavných autorů. Nakladatelská anotace. Kráceno.