Léčivé kameny : síla krystalů a posvátné geometrie k uzdravování, ochraně a inspiraci - Fogg, Kiera (Volvox Globator, 2018)
Kniha představuje léčivou sílu krystalů a posvátnou energii geometrických obrazců, které napomáhají k harmonizačním meditacím. Autorka také ukazuje, jak si poskládat krystalové sestavy podle fotografií v knize.