Jeď dál : deset způsobů, jak zůstat kreativní v časech dobrých i zlých - Kleon, Austin (Briquet, 2019)
Autor v knize ukazuje deset pravidel, tak abychom zůstali po celý život kreativní a tvořiví, soustředění a upřímní sami k sobě, a to v kontextu práce, duševní hygieny, náplně dne či tvoření obecně.