Vive la France! : 100 polibků sladké Francie - Žák, Jiří, 1946- (XYZ, 2019)
Kniha je o poznání Francie očima autora a člověka, který zemi dobře zná a má k ní blízký vztah. Ten svým nezaměnitelným způsobem vypráví o lidech, místech i literárních dílech, která jsou spjata se zemí galského kohouta. Stovku netradičních poutavých příběhů doplňují originální ilustrace malíře Rostislava Pospíšila, jehož práce se nacházejí ve sbírkách Metropolitního muzea v New Yorku i v soukromých sbírkách po celém světě. Originální průvodce francouzskou kulturou. Nakladatelská anotace. Kráceno.