Kodex společníků. - Salvatore, R. A., 1959- (Dungeons & Dragons (Fantom Print), 2019)
Pokračování série zasazené do populárního univerza Forgotten Realms. Pod temným příkrovem, který zakryl slunce, se věčnou nocí valí hordy orků, kují se pikle a uzavírají spojenectví. Tedy, zatím jen mezi nepřáteli. Města trpaslíků, lidí a elfů zůstávají osamocená. V takové situaci není jednoduché zformovat účinnou obranu. Vypadá to na náročný úkol pro drowského odpadlíka Drizzta a jeho společníky.