Květy Jasmínu - Sold, Leandra (E-knihy jedou, 2019)
Yasminne přišla už téměř o vše. Svět, v němž žije, se téměř jistě blíží k zániku, když naplno udeří ničivý virus a jí nezbývá než se naposledy nadechnout a obětovat i to poslední, co jí ještě zbývá. Vlastní život!