V tme - Hunterová, Cara (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
V zamknutej pivnici sa nájde polomŕtva žena s dieťaťom. Nikto nevie, o koho ide. Žena nerozpráva a ani ona, ani dieťa nezodpovedajú opisu nahlásených nezvestných osôb. Starý obyvateľ domu tvrdí, že ich nikdy predtým nevidel. Obyvatelia pokojnej oxfordskej ulice sú v šoku. Ako sa im takéto čosi mohlo stať priamo pred nosom? Ale inšpektor Adam Fawley vie, že nič nie je nemožné. A nikto nie je taký nevinný, ako sa zdá...