Ži a nechaj žiť - Groen, Hendrik (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Čo by ste urobili, keby ste mohli začať úplne odznova? Arthur Ophof is svoj život predstavoval predsa len inak. Túžil precestovať svet a neviazane si užívať vo veľkom štýle. Namiesto toho pracuje vo veľkoobchode s hygienickými potrebami a trávi hodiny v dopravných zápchach na ceste do práce a späť. Na úpadok svojho bezdetného manželstva sa už iba stoicky prizerá. Ešteže je tu piatkový golf s troma priateľmi, kde sa môže trochu odviazať. Arthur práve oslávil päťdesiatku a čas sa mu nemilosrdne kráti. No keď ho jedného dňa zamestnávateľ nečakane prepustí a podarí sa mu zhrabnúť kráľovské odstupné, z ničoho nič sa mu otvoria skvelé vyhliadky na úplne nový život. Zbaviť sa všetkého, čo si v ňom nechce ponechať, však nebude úplne jednoduché...