Roman Šebrle - Smutný, Roman, 1987- (XYZ, 2019)
Publikace Romana Smutného vám přiblíží zrod atletické hvězdy od prvních krůčků přes největší úspěchy až po roli milujícího táty a moderátora televizních novin. Nakladatelská anotace. Kráceno.