100 let od založení Československa v textech, projevech a rozhovorech IVK - Institut Václava Klause (Publikace (Institut Václava Klause), 2018)
Sborník textů, projevů a rohovorů vychází u příležitosti stého výročí vzniku samostatného Československa.