Kodex společníků. - Salvatore, R. A., 1959- (Dungeons & Dragons (Fantom Print), 2019)
Završení trilogie z univerza Forgotten Realms. Trpasličí citadely Felbar, Adbar i Mitrilová síň jsou v obležení. V čele nepřátelské armády stojí drowský rod Do'Urden, který ale místo příbuzenství pojí zášť k jedinému skutečnému příslušníkovi toho rodu: Drizztovi. Wulfgar a Regis jsou buď mrtví, nebo ztracení kdesi v podzemí. Temný příkrov dál zakrývá slunce a povětří brázdí draci. Schyluje se k rozhodujícímu boji o nadvládu nad říšemi Severu.