Za zády slavných : pohled do zákulisí českého showbyznysu - Zapletal, Miloslav, 1942- (Mladá fronta, 2019)
Autobiografie známého českého impresária, manažera a uměleckého organizátora Miloše Zapletala. Miloš Zapletal (r. 1942) patřil už od 60. let mezi nejaktivnější organizátory kulturního dění v tehdejším Československu. Původně rozhlasový redaktor se postupně vypracoval ve schopného manažera hudebních (např. kapela Olympic) i hereckých osobností (např. Bolek Polívka) a byl u zrodu mnoha koncertních turné, divadelních představení a dalších podobných akcí. Mnoho let rovněž řídil soutěže o Miss Československa i ČR. V zásobě má tak celou řadu zajímavých zážitků, postřehů i zkušeností, se kterými se dělí se čtenáři této knihy. Ta obsahuje i mnoho fotografií z branže.