Kdo má za ušima - Rejfová, Marie (Mystery Press s.r.o., 2019)
Ušák – řeklo by se obyčejné křeslo, ale pokud potřebujete zjistit, co se skrývá v domácnosti možného pachatele, stává se z takového kusu nábytku neocenitelný pomocník. Sklep v jednom brodském čalounictví je plný starožitného nábytku, a protože to svérázné učitelce Josefíně Divíškové připadá podezřelé, rozhodne se celé věci přijít na kloub. Do pátrání zapojí kolegu z práce Jakuba Stehlíka, jenže když se poblíž stane vražda a do Brodu přijede komisař Tvrdík, situace se notně zkomplikuje… VYCHÁZÍ POUZE JAKO E-BOOK!