Slovo, obraz, rokenrol - Hrbek, David, 1968- (WALT, 2019)
Kniha inspirativních rozhovorů napříč uměním. "Osm osobností, sedm rozhovorů, sedm příběhů, které mají společného jmenovatele, který platí pro každého: úspěch vyžaduje špetku talentu, pevnou vůli a nesmírnou odvahu poznat sám sebe. Takový člověk může být stydlivý a plachý (Václav Havel), chce-li vědět, kde jsou jeho osobní hranice, jak daleko může dojít (Oliviero Toscani) a pokud ví, že každá věc může být obřadem, který odhalí posvátný rozměr věcí (Suzanne Vega), má šanci uspět." Karel Hvížďala. Nakladatelská anotace.