Hroši žerou trpaslíky! - Boese, Alex (CPress, 2019)
Kniha se věnuje hoaxům, fake news, klamavé reklamě a všem zavádějícím či nepravdivým informacím na internetu a sociálních sítích. Toto téma rozebírá autor ve svých kapitolách (okruzích), kterých se může týkat hoax a fake news. Jedná se o tyto otázky: zrození, těla, dvoření, jídlo, fotografie, world wide web, email, eBay, technologie, zprávy, zábava, reklama, obchod, politika či smrt. V knize se objevují i příklady manipulace s fakty a vysvětlení jejich vzniku.