Hotel Sen : pokoj 36 - Perry, Mike, 1958- (Práh, 2019)
Otevřeně transsexuální autor ve volném pokračování titulu Klec pro majáky líčí psychický stav a vztahové pokusy člověka po pohlavní tranzici. Autor, který se k přeměně pohlaví odhodlal až v téměř padesáti letech, touží na prahu "nového" života zejména po vztahu. Když se ho dočká, blízkost s dotyčnou ženou intenzivně prožívá a nechává nás nahlédnout do šťastnějších i zoufalejších partnerských okamžiků. Mezitím se přátelí s jinými transsexuály, kterým pomáhá v nelehkých situacích. Útěchu nachází v muzicírování, ale ani to ho nemůže ochránit před rodinnou tragédií. Upřímná zpověď zachycuje výsek života člověka s netypickou osobní zkušeností.