Bavič - Šíp, Karel, 1945- (XYZ, 2019)
Populární moderátor, skladatel a bavič sepsal příběh svého dosavadního života, v němž nechybí vážné ani úsměvné momenty. Do vyprávění zahrnul také historky, vzpomínky a úvahy na různá témata, kterými se zaobírá ve svém volném čase. Nové, rozšířené vydání autobiografie Karla Šípa doplňují písňové texty, fotografie a také drobné ilustrace Jiřího Slívy. Nakladatelská anotace. Kráceno.