Beštie z Olympu 2 - Hádesov pes - Coatsová, Lucy (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Uzdravovať v ríši mŕtvych? Ťažká úloha! Démona si predvolal samotný boh podsvetia – mocný Hádes. Jeho trojhlavý pes Kerberos totiž nie je po návrate zo sveta živých vo svojej koži. Namiesto toho, aby strážil bránu do ríše mŕtvych, kýcha a neznesiteľne zavýja. Hádes má z toho nervy a od Démona chce, aby vo svojom kufríku našiel liek, ktorý by psa vyliečil. Lenže keď sa mu to nepodarí, môže skočiť všelijako... Druhý diel série plnej humoru, dobrodružstiev a gréckej mytológie!