Tátovi a taky mámě - Schreierová, Vanda (CPress, 2019)
Příručka určená primárně pro tatínky, nicméně vhodná i pro maminky, podává čtivým a moderním způsobem informace o rodičovství. Na počátku byl blog. Pak se autorka rozhodla své zkušenosti a vědomosti vydat také v knižní podobě a to tak, aby informace byly podány jednoduše a srozumitelně. Kniha volně navazuje na již vydanou publikaci zaměřenou na matky, přičemž nyní se obrací na tatínky, jimž předkládá informace napomáhající ke zvládnutí jejich nové životní role. Muži mají možnost se dozvědět nejen o péči a výchově dítěte, ale také o tom, co se děje s ženou během těhotenství a porodu, dává jim možnost nahlédnout do jejich mysli a uděluje jim rady na uspokojení ženských potřeb.