Hotel Poslední naděje - Thornton, Nicki (CPress, 2019)
Detektivka, ve které nejde jen o zločin, ale i temné síly magie, přičemž záleží, kdo jich využije a k čemu. Hlavní hrdina Seth je pomocníkem v kuchyni hotelu Poslední naděje, který vlastní nepříjemná a zvláštní rodina Bunnových. Sethovou jedinou kamarádkou je jeho kočka Černostínka. Jednoho dne zavítá do hotelu skupina kouzelníků a jeden z nich je při slavnostní večeři otráven. A protože jed byl v dezertu, který připravoval Seth, stává se hoch hlavním podezřelým. Podaří se mu očistit své jméno a najít vraha, i když proti němu stojí temné magické síly? Nakladatelská anotace.