Smrť pani Westawayovej - Ware, Ruth (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Jedného dňa, ktorý sa začne ako každý iný, Hal dostane záhadný list, podľa ktorého je vraj dedičkou veľkého imania. Veľmi rýchlo však zistí, že list bol poslaný nesprávnej osobe, ale uvedomí si, že vďaka svojim špeciálnym schopnostiam vykladačky tarotových kariet by mohla poľahky prísť k veľkému majetku. Zanedlho sa objaví na pohrebe zosnulej osoby, kde na ňu doľahne ťažké zistenie, že na celej tejto zvláštnej situácii, kde ide o dedičstvo, niečo veľmi nesedí... Pútavý triler od Agathy Christie našich čias, ktorý nepustíte z rúk.