Rozjeď to! : úžasná vozítka domácí výroby pro mladé konstruktéry - Chajda, Radek, 1973- (Edika, 2019)
50 návodů pro mladé konstruktéry, jak si sestavit nejrůznější typy vozítek a samohybů. Baví-li tě technika, fyzika a zkoumání různých druhů pohonů, je tato knížka určena právě pro tebe! Budeš potřebovat jen PET lahve, prázdné krabice a další většinou odpadní materiál, který ti umožní postavit modely poháněné větrem, vodou či elektřinou. Kniha je uspořádána do sedmi kapitol podle zaměření výsledných samohybů a v každé z nich se dozvíš i mnoho technických zajímavostí a vědeckých faktů. Nakladatelská anotace. Kráceno.