Roger Federer : tenisový král - Kozohorský, David, 1977- (XYZ, 2019)
Životopis švýcarského profesionálního tenisty Rogera Federera. Roger Federer. Hvězda, která zásadně ovlivňuje bílý sport skoro dvacet let. Jeho schopnost adaptovat se na nové trendy ve vybavení, taktice, ale i na mladší soupeře, odhodlané a zatím nezatížené jeho silou neporazitelného šampióna, zaslouží obdiv. Přitom nežije jen životem sportovce. Angažuje se v tenisové politice, podporuje spoustu charitativních projektů, ale také se odvážně pouští do opravdu velkého byznysu a v neposlední řadě je hlavou početné rodiny. Nakladatelská anotace.