Poníci od stříbrné řeky. - Wills, Amanda (Fragment, 2019)
Příběh jedenáctileté Poppy, která se s celou rodinou stěhuje do nového domova i za novým zvířecím kamarádem. Poppy žije s tatínkem, reportérem BBC, mladším bráškou a nevlastní maminkou, ke které nemá vůbec dobrý vztah. Všechno se ještě zhorší, když rodiče koupí starý dům na venkově. Poppy se těší alespoň na poníka, který tam má žít ve stáji. Jaké je ale její zklamání, když zjistí, že Chester není poník, ale starý oslík. Zatím ještě netuší, že opravdové dobrodružství ji čeká s toulavým poníkem Nebem, který žije v okolních lesích.