Typologie volů : výběr z mužských exemplářů od A do Z - Kašáková, Hana, 1981- (CPress, 2019)
Kniha, ve které se autorka, známá reklamní textařka a blogerka, s humorem zaobírá vztahy obou pohlaví. Vyprávění s patřičným odstupem, vtipem a obdivuhodnou, téměř nevyčerpatelnou invencí, popisuje v krátkých epizodách ze života, v abecedním pořádku, ty nejhorší typy příslušníků mužského rodu. A tak máme tu čest setkat se s Alkáčem výmluvným, Gaučákem lenivým, Idiotem násilnickým či Jasnovidcem žárlivým. Pro gendrovou vyváženost je nutno dodat, že existuje i ženský druh Alkajda, Lenora kávičková, Tyranka běsná, Stíhačka urputná a další.