Džungle v kuchyni - Devátá, Ivanka, 1935- (Motto, 2019)
Humorné vyprávění o jídle a vaření, občas proložené kuchařskými recepty. Autorka s nadsázkou sobě vlastní probírá se čtenáři svůj vztah ke kuchyni od mládí až do dneška. Své zážitky z oboru gastronomie pak zvýrazní českými i cizokrajnými recepty, které má pochopitelně osobně vyzkoušené. Příběhy tradičně úsměvné a vtipné.