Věř, běž a dokážeš - Raego, 1988- (CooBoo, 2019)
Autobiografie Ladislava Phama, českého zpěváka, rappera, herce a moderátora vystupujícího pod pseudonymem Raego. Publikace obsahuje bohatou fotogalerii. Z šikanovaného chlapce se zjizveným obličejem a nadváhou se Raego Kšandykid vypracoval na rappovou hvězdu. "Věř, bež a dokážeš" není pouze jeho životním mottem. Nyní funguje i jako název autobiografické knihy, ve které Raego seznamuje fanoušky se svou cestou životem. Ve škole se setkal pouze se šikanou, posměšky a nenávistí. Odjel proto na výměnný pobyt do Seattlu, kde vydělával minimální peníze stěhovaním nábytku a odnášením nádobí. Naučil se zde ale tvrdě pracovat a mluvit výborně anglicky. Po návratu do Česka chvíli působil jako učitel angličtiny. Jeho snem však bylo stát se rozhlasovým moderátorem, zpěvákem a rapperem. A tak se rozhodl si své sny splnit. Ve své knize vypráví o překážkách, které musel na své cestě překonat, a úspěších, kterých svou cílevědomostí dosáhl.